Belgian Oncology & Hematology News (BOhN) 

Belgian Oncology & Hematology News (BOhN) is dé online newsletter over de oncologische en hematologische wetenschappelijke actualiteit. BOhN richt zich tot oncologen, hematologen en andere
specialisten actief in het domein in België en het Groothertogdom Luxemburg en focust grotendeels op de belangrijke, internationale congressen met aandacht voor de Belgische virtuele post-congressen

We bieden de lezer een brede kijk op de meest recente informatie binnen de klinische oncologie en hematologie. De artikels zijn exact op wetenschappelijk vlak, aangenaam leesbaar en becommentarieerd door de belangrijkste Belgische en internationale ‘key opinion leaders’. Bijzondere aandacht is er uiteraard voor het Belgische oncologische onderzoek, de evoluties binnen R&D, de academische wereld en de farma-industrie.

Key Facts

Online

BELGIANONCOLOGYANDHEMATOLOGYNEWS.BE

De website (belgianoncologyandhematologynews.be) is volledig gewijd aan de wetenschappelijke en professionele actualiteit binnen de klinische oncologie en hematologie. Lezers vinden er realtime informatie over alle belangrijke gebeurtenissen in hun vakgebied: publicaties van nieuwe studies, recente goedkeuringen, persberichten, commentaren… Onderwerpen uit de elektronische nieuwsbrief van (Belgian Oncology & Hematology News) worden er volledig uitgewerkt. De elektronische versie van het papieren magazine kan eveneens online geconsulteerd worden.

NEWSLETTER

De elektronische nieuwsbrief van (Belgian Oncology & Hematology News), de eBOhN, brengt tweewekelijks een samenvatting van enkele highlights van de wetenschappelijke, medisch-oncologische actualiteit uit de internationale literatuur. Meer dan 3.000 lezers houden met de eBOhN de vinger aan de pols van de wetenschappelijke en professionele actualiteit in hun vakgebied.

Mediscoop

De Mediscoop is een e-Newsletter die enkel en alleen uw communicatie bevat en verstuurd wordt naar de door u gekozen doelgroep. Dit kan gaan over een formele mededeling, een commerciële boodschap, een nieuwe terugbetaling, een product dat uit de markt genomen werd of niet op voorraad is … U beslist verzendingdatum en -uur.

ePDF'S

Van elke virtuele bijeenkomst kan een uitgebreid geschreven verslag gecreëerd worden, dat wordt nagelezen en goedgekeurd door de aanwezige sprekers en KOL’s. Dit verslag wordt omgezet in een mooi geïllustreerde digitale bladermodule of ePDF, waarin ook plaats is voor uw advertentie. De ePDF wordt uitgestuurd naar al onze lezers via de eBOhN of naar een gekozen doelgroep via een aparte mailing.

DE FORMATEN VAN DE PUBLICATIES

Online Formaten

Newsletters + Website

Leaderboard (eNews)

728 px x 90 px

In combinatie met:

Combi - BAN1

970 px x 250 px

of

Combi - BAN2

960 px x 150 px

of

Combi - BAN3

840 px x 150 px

of

Combi - BAN4

728 px 90 px

of

Medium rectangle (e-news)

300 px x 250 px

In combinatie met:

Combi - MEDRECT

300 px x 250 px

of

Combi - HALFPAGE

300 px x 600 px

of

Skyscraper (e-news)

120 px x 600 px

In combinatie met:

Combi - SKY

120 px x 600 px

Half medium rectangle (e-news)

300 px x 125 px

In combinatie met:

Combi - HALFMEDRECT

300 px x 125 px

Enkel newsletters
Enkel website

Leaderboard bottom

728 px x 90 px

Floor ad

970 px x 90 px

Adverteren? Vul het formulier in en wij contacteren u zo snel als mogelijk

 

=