B2B Communicatie

Uw doelgroep, onze expertise

Roularta HealthCare, marktleider in het segment medische pers, is uw one-stop-shop partner voor alle communicatie naar healthcare-professionals. Van vakbladen over websites tot congressen en video-interviews in eigen studio. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt.

Onze titels bieden een multimediaal platform om uw communicatiestrategie te realiseren (print, nieuwsbrieven, website, E-learnings, congress reports,…). Aan de hand van een sterke redactionele inhoud op maat van de lezers creëert de redactie een optimale omgeving voor uw communicatie.

Artsenkrant / Le Journal du médecin

Artsenkrant brengt u om de 2 weken het belangrijkste actuele nieuws, de meest recente trends en nieuwtjes uit de medische wereld en voor uw vrije uurtjes het neusje van de zalm van de film-, theater- en tentoonstellingswereld in onze rubriek Cultuur+.

Bekijk advertentiemogelijkheden & specificaties

de Apotheker / le Pharmacien

Elk seizoen richt dit onafhankelijk blad zich exclusief tot officina- en ziekenhuisapothekers. Achtergrond bij de actualiteit wordt afgewisseld met interviews, opiniestukken, informatie op maat voor de apotheker als ondernemer, en een groot thema-dossier rond een gezondheidsaspect.

Bekijk advertentiemogelijkheden en specificaties

AK-JM Hospitals

Dit kwartaalblad gerealiseerd door de redactie van Artsenkrant/Le Journal du Médecin geeft via exclusieve enquêtes en goed gestoffeerde thematische dossiers de vele trends in de ziekenhuissector weer.

Bekijk advertentiemogelijkheden en specificaties