B2B Communicatie

Uw doelgroep, onze expertise

Roularta HealthCare, marktleider in het segment medische pers, is uw one-stop-shop partner voor alle communicatie naar healthcare-professionals. Van vakbladen over websites tot congressen en video-interviews in eigen studio. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt.

Onze titels bieden een multimediaal platform om uw communicatiestrategie te realiseren (print, nieuwsbrieven, website, E-learnings, congress reports,…). Aan de hand van een sterke redactionele inhoud op maat van de lezers creëert de redactie een optimale omgeving voor uw communicatie.

Artsenkrant / Le Journal du médecin

Artsenkrant brengt u om de 2 weken het belangrijkste actuele nieuws, de meest recente trends en nieuwtjes uit de medische wereld en voor uw vrije uurtjes het neusje van de zalm van de film-, theater- en tentoonstellingswereld in onze rubriek Cultuur+.

Bekijk advertentiemogelijkheden & specificaties

de Apotheker / le Pharmacien

Elk seizoen richt dit onafhankelijk blad zich exclusief tot officina- en ziekenhuisapothekers. Achtergrond bij de actualiteit wordt afgewisseld met interviews, opiniestukken, informatie op maat voor de apotheker als ondernemer, en een groot thema-dossier rond een gezondheidsaspect.

Bekijk advertentiemogelijkheden en specificaties

Belgian Oncology & Hematology News (BOhN)

Belgian Oncology & Hematology News (BOhN) is dé online newsletter over de oncologische en hematologische wetenschappelijke actualiteit. Gericht naar oncologen, hematologen en andere specialisten actief in het domein in België en het Groothertogdom Luxemburg.

Bekijk advertentiemogelijkheden & specificaties

AK-JM Hospitals

Dit kwartaalblad gerealiseerd door de redactie van Artsenkrant/Le Journal du Médecin geeft via exclusieve enquêtes en goed gestoffeerde thematische dossiers de vele trends in de ziekenhuissector weer.

Bekijk advertentiemogelijkheden en specificaties