Events & Educatie

Geaccrediteerde E-learnings

Interesse om een bepaald medisch topic in de verf te zetten bij uw doelgroep? Werk een geaccrediteerde online cursus uit. Van, voor en door healthcare professionals.

ePDF’S

Een mooi geïllustreerd verslag van uw virtuele bijeenkomst in een ePDF

Podcasts

Onderweg, op vakantie of gewoon thuis in de zetel, een podcast kan u waar en wanneer u wilt beluisteren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en/of vraag een voorbeeld op!

(Remote) video’s

 Studio opnames, video interviews, green screen, animatie, remote opnames enz… alles is mogelijk. We helpen uw ‘video’ optimaal in te zetten in uw 360° communicatieplan en beschikken over ervaren medische journalisten om u te begeleiden bij uw content.

 

E-enquêtering

Online enquêtering is een handig, laagdrempelig en veelgebruikt middel om onderzoeksgegevens te verzamelen. Neem datagestuurde beslissingen om uw gefundeerde toekomststrategie uit te rollen.

Studio

Maak gebruik van onze Studio in Evere. Wij maken high-end video’s en video broadcasts met ultramoderne apparatuur, interne faciliteiten en specialisten voor elk aspect van het creatieve en technische proces.

Virtueel congres

Op zoek naar een virtuele oplossing voor de organisatie van uw congres? Wij bieden live uitzending, interactie, polls, instant technische ondersteuning. 

Whitepapers

Laat een van onze medische journalisten u begeleiden bij het uitschrijven van uw whitepaper. Een whitepaper is een overtuigend, gezaghebbend en diepgaand rapport over een specifiek topic. De paper beschrijft een probleem en reikt een oplossing aan.