Communicatie B2B

Artsenkrant / Le Journal du médecin

Artsenkrant brengt u elke week het belangrijkste actuele nieuws, de meest recente trends en nieuwtjes uit de medische wereld en voor uw vrije uurtjes het neusje van de zalm van de film-, theater- en tentoonstellingswereld in onze rubriek Cultuur+.

de Apotheker / le Pharmacien

De Apotheker is het eerste onafhankelijke blad dat zich exclusief richt op officina- en ziekenhuisapothekers. De actualiteitsbladzijden brengen hete hangijzers, nieuws in de marge en berichten die de apotheker specifiek aanbelangen. Het themadossier belicht één onderwerp.

BELGIAN ONCOLOGY & HEMATOLOGY NEWS (BOHN)

Belgian Oncology & Hematology News (BOhN) is hét magazine over de oncologische en hematologische wetenschappelijke actualiteit.

AK-JM HOSPITALS

Dit kwartaalblad gerealiseerd door de redactie van Artsenkrant/Le Journal du Médecin geeft via exclusieve enquêtes en goed gestoffeerde thematische dossiers de vele trends in de ziekenhuissector weer.

Communicatie B2C

Business- to-Consumer

Omdat we deel uitmaken van de Roularta Media Group, kunnen we ook aandacht bieden aan patiënten/consumenten, die allemaal te maken hebben met thema’s en producten uit de gezondheidszorg.