Communicatie B2B

Artsenkrant / Le Journal du médecin

Artsenkrant brengt u elke week het belangrijkste actuele nieuws, de meest recente trends en nieuwtjes uit de medische wereld en voor uw vrije uurtjes het neusje van de zalm van de film-, theater- en tentoonstellingswereld in onze rubriek Cultuur+.

de Apotheker / le Pharmacien

Dit onafhankelijke maandblad richt zich exclusief op officina- en ziekenhuisapothekers. Achtergrond bij de actualiteit wordt afgewisseld met interviews, opiniestukken, informatie op maat voor de apotheker als ondernemer, en een groot thema-dossier rond een gezondheidsaspect.

 

BELGIAN ONCOLOGY & HEMATOLOGY NEWS (BOHN)

Belgian Oncology & Hematology News (BOhN) is hét magazine over de oncologische en hematologische wetenschappelijke actualiteit.

AK-JM HOSPITALS

Dit kwartaalblad gerealiseerd door de redactie van Artsenkrant/Le Journal du Médecin geeft via exclusieve enquêtes en goed gestoffeerde thematische dossiers de vele trends in de ziekenhuissector weer.

Communicatie B2C

Bodytalk

Bodytalk informeert de consument over wat deze kan doen om gezond en gelukkig te leven. Bodytalk vraagt het aan artsen en specialisten van alle universitaire centra van ons land, en vertaalt hun inzichten op een manier die iedereen begrijpt. Betrouwbaar en bondig.

Business-to-Consumer

Omdat we deel uitmaken van de Roularta Media Group, kunnen we ook aandacht bieden aan patiënten/consumenten, die allemaal te maken hebben met thema’s en producten uit de gezondheidszorg.