Communicatie B2B

Artsenkrant / Le Journal du médecin

Artsenkrant brengt u elke week het belangrijkste actuele nieuws, de meest recente trends en nieuwtjes uit de medische wereld en voor uw vrije uurtjes het neusje van de zalm van de film-, theater- en tentoonstellingswereld in onze rubriek Cultuur+.

de Apotheker / le Pharmacien

Dit onafhankelijke maandblad richt zich exclusief op officina- en ziekenhuisapothekers. Achtergrond bij de actualiteit wordt afgewisseld met interviews, opiniestukken, informatie op maat voor de apotheker als ondernemer, en een groot thema-dossier rond een gezondheidsaspect.

 

BELGIAN ONCOLOGY & HEMATOLOGY NEWS (BOHN)

Belgian Oncology & Hematology News (BOhN) is hét magazine over de oncologische en hematologische wetenschappelijke actualiteit.

AK-JM HOSPITALS

Dit kwartaalblad gerealiseerd door de redactie van Artsenkrant/Le Journal du Médecin geeft via exclusieve enquêtes en goed gestoffeerde thematische dossiers de vele trends in de ziekenhuissector weer.

Communicatie B2C

Business-to-Consumer

Omdat we deel uitmaken van de Roularta Media Group, kunnen we ook aandacht bieden aan patiënten/consumenten, die allemaal te maken hebben met thema’s en producten uit de gezondheidszorg.