de Apotheker / le Pharmacien

De Apotheker richt zich als onafhankelijk trimestrieel blad exclusief tot officina- en ziekenhuisapothekers. Achtergrond bij de actualiteit wordt afgewisseld met interviews, opiniestukken, informatie op maat voor de apotheker als ondernemer, en een groot 

themadossier rond een gezondheidsaspect waarover de apotheker zijn/haar patiënten met raad en daad kan bijstaan. De rubrieken voeding, dermatologie, homeopathie/fytotherapie en veterinair vullen het aanbod aan.

Key Facts

Print

Doelgroep:

officina-apothekers,
ziekenhuis-apothekers,
stakeholders

Oplage:

8.740 exemplaren

(4.940 NL –3.800 FR)

Verschijning:

4 x per jaar + 1 special

(oktober: Luxe Special)

Online

DEAPOTHEKER.BE

De website deapotheker.be brengt de officina- en ziekenhuisapothekers in realtime op de hoogte van breaking news.

NEWSLETTER

Daarnaast is er ook de nieuwsbrief die drie keer per maand naar alle abonnees wordt gestuurd. Deze nieuwsbrief brengt naast een aantal actuele hot items ook voorproevertjes van wat er via het magazine letterlijk bij de apotheker in de bus zal vallen.

Farmascoop

De Farmascoop is een newsletter die enkel en alleen uw communicatie bevat. Dit kan gaan over een formele mededeling, een commerciële boodschap, een lancering, een nieuwe terugbetaling, een product dat uit de markt genomen werd of niet op voorraad is…    U bepaalt verzendingdatum en -uur.

Voor de formaten en planning van de publicaties, download hier onze volledige MEDIAKIT De Apotheker

Adverteren? Vul het formulier in en wij contacteren u zo snel als mogelijk

 

=