B2B informatie

Elke titel is gespecialiseerd in een bepaald deeldomein en houdt huisartsen, specialisten, apothekers en leidinggevenden uit de (gezondheids)zorg op de hoogte van het laatste nieuws in hun vakgebied.

Artsenkrant / Le Journal du médecin

Artsenkrant brengt u elke week het belangrijkste actuele nieuws, de meest recente trends en nieuwtjes uit de medische wereld en voor uw vrije uurtjes het neusje van de zalm van de film-, theater- en tentoonstellingswereld in onze rubriek Cultuur+.

Hoe u een mooie praktijk uitbouwt, uw contracten optimaliseert of uw administratie onder controle houdt, daarover leest u dan weer alles in het katern praktijk.

Naast de vertrouwde pagina’s werken wij een thema van naaldje tot draadje uit: dit zijn de Clinical Updates. We koppelen dit in de meeste gevallen aan de betrokken Werelddag, een ideaal moment om te communiceren met uw doelgroep.

Neem hier een kijkje op de website van Artsenkrant

de Apotheker / le Pharmacien

De Apotheker richt zich als onafhankelijk maandblad exclusief tot officina- en ziekenhuisapothekers.

Achtergrond bij de actualiteit wordt afgewisseld met interviews, opiniestukken, informatie op maat voor de apotheker als ondernemer, en een groot themadossier rond een gezondheidsaspect waarover de apotheker zijn/haar patiënten met raad en daad kan bijstaan.

De rubrieken voeding, dermatologie, homeopathie/fytotherapie en veterinair vullen het aanbod aan.

Neem hier een kijkje op de website van de Apotheker

AK-JM Hospitals

Dit kwartaalblad gerealiseerd door de redactie van Artsenkrant/Le Journal du Médecin geeft via exclusieve enquêtes en goed gestoffeerde thematische dossiers de vele trends in de ziekenhuissector weer. Elk jaar snijden we verschillende actuele thema’s aan: het tot stand komen van de locoregionale netwerken, ziekenhuisinformatica, bouw en renovatie
van ziekenhuizen, financiering van zorginstellingen….
We richten ons dus ook tot stakeholders die beslissingen nemen in ziekenhuizen zoals directeurs, diensthoofden, medisch directeurs, apothekers, hoofdverpleegkundigen en het administratief ziekenhuispersoneel.

Neem hier een kijkje op de website