Informatie

Als multimediabedrijf creëert en verspreidt Roularta HealthCare kwaliteitsvolle, onafhankelijke en relevante content voor het brede publiek en voor specifieke doelgroepen. Daaraan koppelt zij geavanceerde marketing en reclameplatformen voor haar partners.

B2B

Roularta HealthCare is marktleider in het segment medische pers. Naast Artsenkrant/Le Journal du médecin, geven we ook de Apotheker/le Pharmacien, Belgian Oncology & Hematology News (BOhN) en AK-Hospitals uit. Elke titel is gespecialiseerd in een bepaald deeldomein en houdt healthcare professionals op de hoogte van het laatste nieuws in hun vakgebied.

B2C

We maken deel uit van Roularta Media Group, een Belgische multimediagroep, marktleider op het gebied van tijdschriften (Nederlands/Frans) (algemene nieuwsmagazines, business magazines en sportweekbladen, lifestyle magazines, medische en professionele magazines), lokale media in Vlaanderen (gratis lokale kranten, zondagskranten, lifestyle magazines en internetmarketingoplossingen) en businesstelevisie.